Jag behövde en elektriker

Jag skriver det här inlägget för att jag vill att fler ska veta vad jag gjort hemma. Jag bestämde mig för att renovera huset och byta ut all min el. När det ändå skulle renoveras ville jag ha fler eluttag och så ville jag byta ut proppskåpet som är 50 år gammalt mot ett nytt med jordfelsbrytare. Sedan ville jag ha fler kontakter så att jag skulle slippa det här med massa förlängningssladdar överallt. Det var mycket jag ville ha hjälp med i villan här i Bro, så jag sökte efter en elektriker och jag fann en som tar uppdrag både i Bro men även i andra städer runtomkring som Bålsta med omnejd. Jag tittade på deras webbplats och blev förvånad över vad de kan göra. Jag bestämde mig för att kontakta dem och fråga om de kunde hjälpa mig med och de sa ja, men det skulle kosta lite pengar. Men inte undra på det, för ingen kan ju arbeta gratis. Så kan jag ju ändå säga att det faktiskt inte var särskilt dyrt, jag har hört om andra elektriker som är mycket dyrare. 

Arbetet påbörjades och det tog inte mer än några timmar innan det var klart. Men först kom dem hem till mig några dagar innan jobbet skulle göras för att se hur det såg ut. Det var någonting de var tvingade att beställa som de inte hade i lager och det tog ett par dagar innan leveransen anlände men sedan var det bara för denne elektriker att köra igång. Det var bra att jag gjorde den här uppdateringen för det är klart att när någonting är 50 år gammalt som proppskåpet och alla elkontakter så förstår man ju att det kan behövas förnyas. Så det här är en elfirma som jag verkligen vill rekommendera er!