En vän till mig fick healing

Jag har en god vän i Nyköping och hon har fibromyalgi. Hon har haft den här sjukdomen i 10 år och provat allt som vården erbjudit men ingenting har hjälpt. Hon bestämde sig för att se om det fanns någon alternativ behandling som skulle kunna hjälpa och efter att hon testat healing blev hon mycket bättre. Jag känner alltså denna kvinna i Nyköping och jag tycker såklart att det är fantastiskt och är så glad för hennes skull. Jag har därför tänkt att skriva till er och berätta om detta för det kan ju vara någon av er som skulle kunna bli hjälpt av healing och att testa det kan i alla fall inte göra någon skada. Men det ska jag säga med en gång att jag har inte själv provat denna behandling med det har inte funnits någon anledning för mig att göra det för jag har inga problem vare sig psykiskt eller fysiskt men om jag hade haft det hade jag inte varit främmande för en healingbehandling.

Vad är då det här för någonting? Enligt vad min vän berättade så är healing är det en behandling som du kan få av en alternativ terapeut och healing har funnits nästan sedan tidernas begynnelse. Behandlingen tar cirka 20 minuter, terapeuten använder sina händer för att behandla dig genom dina kläder. Varje del av din kropp behandlas på olika ställen på kroppen så det är inte bara dina muskler som behandlas utan även andra delar av kroppen som porer, hud men även psyket. Min väninna har provat healing i över 4 månader nu och när hon började kunde hon bara jobba halvdag eftersom hela kroppen gjorde för mycket ont när hon försökte jobba längre än så. I dagsläget har hon gått upp till 8 timmar och det är helt smärtfritt!