Kvalitativ hjälp av en målare

Det var dags för en ommålning av villan och min fru och jag var inte överens om färgen. Jag ville behålla den gröna färgen men min fru ville absolut att villan skulle målas vit och till slut fick hon sin vilja igenom, man måste ju kompromissa i ett äktenskap. Däremot var jag tydlig med att jag inte hade tänkt måla huset själv, för då hade jag behövt ta semester ett par veckor och jag vill verkligen inte jobba på min semester. Det fick bli så att vi anlitade en målare och eftersom vi bor i Täby ville vi finna en målare i närområdet. Det gjorde vi, det var en kollega till min fru som tipsade oss om ett måleriföretag så vi vände oss till dem och de var så bra! Om ni också skulle vilja anställa dem så vill ni säkert läsa mer om dem inne på deras webbsida. Gör det vetja! 

Denne målare var så fantastisk! Han målade hela villan på ett par dagar. Vi var mycket nöjda med hans arbete eftersom allt blev som vi ville att det skulle se ut. De ger dig en gratis offert för ditt arbete och de levererar verkligen kvalitet. Det går så snabbt för den som är professionell målare att måla en hel villa till skillnad från om man skulle gjort det själv, det är bra att man slipper lägga sin lediga tid på någonting så tråkigt som att måla, ja om det är tråkigt eller ej beror ju på hur man är som person men jag tycker i alla fall inte om det. Nu kunde jag luta mig tillbaka, ta ett glas vin och bara koppla av, och när jobbet var klart firade min fru och jag det hela med en fin middag ute på en av stadens restauranger. Det var allt, hejdå!